• Hajókirándulás Solta szigetére

  • Bol

  • Primosten

  • Split

Copyright 2020 - AdriaKaraván

A Diokleciánusz palota - Split

Diokleciánusz császár Splittől néhány kilométerre, Salonában született egy görög rabszolga gyerekeként. Élete utolsó éveiben visszavonult és egy hatalmas palotát építtetett magának a tengerparton. Diokleciánusz / Diocletianus palotát horvátul: Dioklecijanova palača 293-ban kezdték el építeni és 305-ben fejezték be.

Bővebben...:

Kagylómúzeum - Makarska

Az 1963-ban alapított Kagylómúzeum az Engesztelő Szűz Mária kolostorban található. Hosszú évek kutató- és gyűjtőmunkájának eredményeként jött létre a múzeum, amelyben több mint 3000 adriai, illetve a világ különböző trópusi és szubtrópusi tájairól származó kagyló tekinthető meg. A gyűjtemény ma már védett kulturális műemléknek számít.

Vasárnapi turnusváltás, az Önök kényelméért!

Utasaink érdekeit szem előtt tartva, az AdriaKaraván vasárnaptól vasárnapig tartó turnusokat szervez lakókocsis kempingjébe, így utasaink kevesebb időt töltenek dugóban a magyar és a horvát autópályákon és többet kikapcsolódással. Utazzon velünk, és csobbanjon korábban!

 Baško polje, a tőle tengerparti sétányon kellemesen andalogva elérhető Baška Voda városkához tartozik, mely olasz, svájci vízparti városok (Sirmione, Lugano) hangulatát idézi. Makarska városától 12 km-re északra található.A kemping sűrű fenyőerdőben, közvetlenül a tengerparton fekszik, teraszos kialakításának köszönhetően csodálatos kilátás nyílik a kristálytiszta tengerre, a festői Brac szigetre, hátunk mögött pedig az éjszaka is ezüst fényben derengő Biokovo hegylánc közel 2000 m magas hegyvonulata húzódik. A kék zászlós minősítésű strandok aprókavicsosak, lassan mélyülők. Köszönhetően annak, hogy ezen a partszakaszon nincsenek forrásvíz befolyások, már júniusban is kifejezetten kellemes, kisgyermekek számára is élvezhető a tenger hőmérséklete.

 

 

Képtalálat a következőre: „baska voda on map” 

A lakókocsik mediterrán fenyők árnyékában hűsölnek, klimatizáltak, jól felszereltek. A recepció épületében pizzéria, kávézó, bolt és pénzváltó üzemel, térítés ellenében vezeték nélküli internetezésre is van lehetőség, ping-pong, foci-, és kosárlabdapálya, tenisz, a kemping területén belül található. A strandon vízibicikli, motorcsónak, versenykajak kölcsönözhető, a környező strandokon pedig számtalan vízi sportot kipróbálhatnak (jet-ski, surf, ejtőernyő, banánozás).

 

 

A vizesblokkok korszerűek, naponta többször takarítják őket.

Hírlevél

 

www.adriakaravan.hu
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36/20-56-56-005
             +36/70-61-91-680

 

 

Nyaraljon a Trogir­i Riviérá­n, klimatizált apartmanokban vagy Dalmácia lakókocsi­s kemping­jében, Horvátország­ban családi árakon!